Wednesday, August 24, 2016

Tempah Homestay Teratak Musafir Sekarang!

Homestay Teratak Musafir terletak di Proton City, Tanjong Malim, Perak. Kami menyediakan penginapan selesa untuk jangka pendek yang mampu disewa oleh tetamu daripada pelbagai lapisan pendapatan samada pelajar mahupun yang sudah berkerjaya semasa bermusafir ke Tanjong Malim atau sekitarnya. Lokasi homestay ini sangat strategik berhampiran dengan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Institut Tanah Dan Ukur Negara (INSTUN), Politeknik Sultan Azlan Shah (PSAS), dan pelbagai lokasi menarik yang lain. Untuk mengetahui lokasi homestay ini dan lokasi menarik di sekitarnya, sila lawati http://homestayteratakmusafir.blogspot.my/p/lokasi.html (copy & paste di enjin pencarian).

Sewa adalah untuk seluruh rumah (3 bilik dan 2 tandas) dengan promosi-promosi terkini. Harga boleh dirunding sekiranya sewa melebihi 1 malam dalam satu tempahan. Dapatkan promosi terkini daripada kami dengan tawaran harga sewa yang istimewa dengan melawat link http://homestayteratakmusafir.blogspot.my/p/kadar-sewa.html (copy & paste di enjin pencarian).

Kami menyediakan pelbagai kelengkapan asas untuk keselesaan anda sepanjang bermusafir di homestay kami. Untuk mendapatkan gambaran lengkap dan maklumat lanjut mengenai homestay kami, sila lawati http://homestayteratakmusafir.blogspot.my/p/dalam.html (copy & paste di enjin pencarian).

Untuk tempahan atau pertanyaan, sila SMS/Whatsapp/Telegram/Call Ibrahim (019 440 1808) atau Liza (019 430 1808).

Homestay Teratak Musafir @ Proton City... Homestay pilihan semasa bermusafir ;-). Like Facebook https://www.facebook.com/homestayteratakmusafir/ .